Bedrijf

Gottenbos Elektrotechniek levert totaaloplossingen voor de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie en neemt de complete zorg voor alle installaties uit handen.

Een partner van formaat

Gottenbos Elektrotechniek werd opgericht in 2004 door eigenaar Ing. Wim Gottenbos. In een schuur aan huis zag het elektrotechnische bedrijfje voor het eerst het licht, samen met vader Hubert als assistent. Medio 2010 was de onderneming dusdanig gegroeid dat er een grotere huisvesting nodig was en dus werd er gezocht naar een geschikt pand. Dit werd gebouwd op De Stater 28 in Lieshout.

En vandaag staan onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers paraat om een snelle service te kunnen bieden op het gebied van elektra, beveiliging en domotica. Op het gebied van beveiliging wordt nauw samengewerkt met G&V Beveiliging en Telecom.

Snelle service, flexibiliteit, het nakomen van afspraken, persoonlijk contact en het volledig uitvoeren van uw wensen zijn voor Gottenbos Elektrotechniek belangrijke factoren. Door onze vakkundige service en uitstekende kwaliteit kon het bedrijf binnen tien jaar uitgroeien tot een partner van formaat.

Bekijk ook de certificeringen van Gottenbos Elektrotechniek.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten of nader kennis maken? Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen:


    Wij zoeken jou! Bekijk snel onze vacatures voor Elektromonteur of Beveiligingsmonteur.