Keuring & inspecties

Het goed onderhouden van de elektrotechnische installaties is noodzakelijk om bedrijfsaansprakelijkheid bij calamiteiten te voorkomen. Regelmatige inspecties zijn daarom verplicht.

NEN 3140 keuring elektrische installaties

Wij helpen u graag om aan alle regels te voldoen, en dit ook in de toekomst te blijven doen. Het verrichten van keuringen en inspecties gebeurt door ons conform NEN 3140 en NEN 1010.

Aan het einde van de inspectie door ons ontvangt u een keuringsrapport met de bevindingen die uit de inspectie naar voren zijn gekomen. Onder deze bevindingen wordt verstaan; de meetwaarden, de interpretaties daarvan, de conclusies en de aanbevelingen. Als extra service kunnen thermo-scans worden uitgevoerd, waarmee zwakke plekken in de installatie worden aangetoond waardoor tijdig kan worden ingegrepen om storingen te voorkomen.

In het rapport staan echter alleen de bevindingen van de inspectie. U zult dus alsnog actie moeten ondernemen, naar aanleiding van het rapport. Uiteraard kunnen wij alle eventuele tekortkomingen direct voor u verhelpen.

Noodverlichting

Noodverlichtingsarmaturen hebben regelmatig (onzichtbare) defecten, zoals accu’s met onvoldoende capaciteit of kapotte lampen. Daarnaast is er dikwijls sprake van een verkeerde vluchtroute, verouderde pictogrammen of een tekort aan noodverlichting.

Onze noodverlichting deskundige neemt de zorg om aan uw wettelijke verplichting te voldoen uit handen door jaarlijks het onderhoud aan uw noodverlichting uit te voeren.

Onze diensten

Wij zoeken jou! Bekijk snel onze vacatures voor Elektromonteur of Beveiligingsmonteur.