Beveiliging

Veiligheid staat altijd voorop, zeker op het gebied van zaken die u liever niet ziet gebeuren zoals inbraak of brand. Voor voorkomen van inbraak en brandveiligheid heeft Gottenbos Elektrotechniek alle kennis en materialen in huis om een perfect werkend systeem aan te leggen.

Inbraakbeveiliging

Gottenbos Elektrotechniek heeft inmiddels jarenlange ervaring in het ontwerpen én realiseren van optimaal werkende en op maat gemaakte inbraakbeveiliging, geheel afgestemd op de eventuele eisen van uw verzekering. Hierbij wordt ook rekening gehouden met alle wettelijke eisen en wordt het beveiligingssysteem volgens de allerlaatste voorschriften en normering aangelegd.

Camerabeveiliging

Om uw eigendommen te beveiligen kunt u gebruik maken van camerabeveiliging. Dit is een systeem dat gebruik maakt van beelden die door één of meerdere camera’s worden vastgelegd, waardoor het mogelijk is meteen of op een later tijdstip eenvoudig vast te stellen of onbevoegden zich op uw terrein hebben begeven en eventueel niet toegestane handelingen hebben verricht.

Zowel op maatschappelijk niveau als in professioneel gebruik neemt camerabeveiliging toe. Vaak is de reactie hierop ‘Big Brother is watching you’, maar het ‘zien wat er gebeurt’ blijkt steeds vaker hard nodig te zijn om de veiligheid van eigendommen of anderen te garanderen.

Gottenbos Elektrotechniek heeft diverse systemen en doordachte beveiligingsplannen met aandacht voor de geldende wet- en regelgeving, die geheel door ons kunnen worden ontworpen. Hoogwaardige apparatuur zorgt er voor dat de (kleuren)beelden, die via digitale technieken worden vastgelegd, van zeer goede kwaliteit zijn.

Brandbeveiliging

De combinatie van brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie en noodverlichtingsinstallatie geeft u de zekerheid dat u er alles aan gedaan heeft om de veiligheid van alle aanwezigen in uw gebouw in geval van calamiteiten te waarborgen.

Brandmeldinstallatie

Brand – niet altijd te voorkomen, wel te beperken!

Tijdige ontdekking van een brandhaard zorgt voor beperking van de schade aan gebouwen of inventaris. En nog belangrijker – personen kunnen tijdig worden geëvacueerd.

Wij bieden brandmeldinstallaties die voldoen aan de gestelde normen (NEN 2535). Ook op het moment dat de brand nog klein is en er weinig rook is, signaleren deze installaties de brand, geven inzicht in de locatie ervan en geven u de mogelijkheid direct de brand te bestrijden om mens, inventaris, gebouw en milieu in veiligheid te brengen.

Gottenbos Elektrotechniek is thuis in het ontwerpen en realiseren van een veilige en goed functionerende brandbeveiliging, conform alle wettelijke eisen.

Ontruimingsinstallatie

De regelgeving rond een ontruimingsinstallatie is vastgelegd in de norm NEN 2575 en is bedoeld om aan te sluiten bij de norm NEN2535 (brandmeldinstallaties). Het heeft als primaire doel het beschermen van mensenlevens. Er moeten in een gebouw afdoende maatregelen getroffen worden, zodat iedereen bij een calamiteit veilig het gebouw kan verlaten. In woningen is het gebruikelijk dat er rookmelders worden geplaatst.

We helpen u graag bij het ontwerp en de inrichting van uw ontruimingsinstallatie.

Een goede brand- of beveiligingsinstallatie verhoogt uw gevoel van veiligheid en dus uw comfort. Op het gebied van beveiliging wordt nauw samengewerkt met G&V Beveiliging en Telecom.

Onze diensten

Wij zoeken jou! Bekijk snel onze vacatures voor Elektromonteur of Beveiligingsmonteur.