Certificering

Gottenbos Elektrotechniek staat voor vakmanschap en kwaliteit. Onze enthousiaste medewerkers zijn gediplomeerd, zodat zij op een vakkundige wijze uw installatie kunnen aanleggen en/of onderhouden.

Uiteraard is het van belang dat wij als bedrijf ook lid zijn van belangrijke organisaties en op diverse gebieden gecertificeerd zijn. Hieronder vindt u een klein overzichtje van de certificeringen waar wij mee werken.

UNETO-VNI
Bundelt de belangen van grote, middelgrote en kleine ondernemingen die in de brede zin actief zijn in alle installatiedisciplines en gerelateerde technische detailhandel. Biedt een platform voor kennisuitwisseling en is op maatschappelijk, sociaal en economisch terrein een toonaangevende speler in het publieke en politieke debat. UNETO-VNI behartigt de belangen van de leden op economisch, sociaal, maatschappelijk en juridisch gebied.

KvINL
Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

STERKIN
Stichting Sterkin is opgericht om de aanleg van veilige installaties te bevorderen en is geheel onafhankelijk. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen.

NEN 1010 / 3140
NEN 1010 is de norm voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en infrastructuur. Nen 3140 is de norm voor het veilig werken aan betreffende installaties.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten of nader kennis maken? Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen:


    Wij zoeken jou! Bekijk snel onze vacatures voor Elektromonteur of Beveiligingsmonteur.